Vlijmen/Drunen

Wie zijn we

foto van Lodewijk

Lodewijk Vergroesen


  

 Ryanne Vergroesen

Ik ben een bevoegd docent voor de vakken Wiskunde, Natuurkunde, Scheikunde, Biologie. Daarnaast heb ik diverse cursussen doorlopen en door mijn vorig werk veel ervaring met o.a.  Frans (Volkuniversiteit en Alliance Française) en Engels (Cambridge First Certificate). Daarnaast ben ik gecertificeerd Remedial Teacher (post-HBO-opleiding RT-practitioner bij Fontys-hogescholen). Ik begeleid de leerlingen in de bovenbouw.

Mijn hobby’s zijn fotograferen, skeeleren/schaatsen, muziek maken, zingen en natuurlijk het boerderij-leven (dieren).

Naast mij werkt mijn vrouw ook als coördinator/begeleider in de onderbouw.  Zij heeft onlangs de HBO-opleiding gevolgd van studiecoach bij het NCOI. Zij is erg creatief en voor haar hobby maakt en doet ze allerlei “crea-dingen”.

Daarnaast hebben wij regelmatig hulp van goede VWO-bovenbouw-leerlingen en HBO-studenten afhankelijk van de werkdrukte en het aantal leerlingen.

We krijgen leerlingen van en heb goede contacten met het Voortgezet Onderwijs in de regio o.a. St. Jans, Pierson, Maurickcollege, D’Oultremont, Moller, Overlaet, Walewyc, Willem van Oranje. Ook vragen soms studenten van het MBO (Kw1C) en HBO (Avans) ons om bijles. Indien nodig hebben we contact met mentoren en vakdocenten van de leerling.

Wij zijn getrouwd en hebben 5 kinderen. De twee jongste zitten nog op het D’Oultremontcollege in Drunen (examenjaar VWO). 

Wij verzorgen, naast de huiswerkbegeleiding, ook bijlessen, remedial teaching en examentraining.