Vlijmen/Drunen

Wie zijn we

foto van Lodewijk

Lodewijk Vergroesen


  

 Ryanne Vergroesen

Ik ben een bevoegd docent voor de vakken Wiskunde, Natuurkunde, Scheikunde, Biologie. Daarnaast heb ik diverse cursussen doorlopen en door mijn vorig werk veel ervaring met o.a.  Frans (Volkuniversiteit en DELF) en Engels (Cambridge First Certificate). Ook ben ik gecertificeerd Remedial Teacher (post-HBO-opleiding RT-practitioner bij Fontys-hogescholen). Ik verzorg vaak de bijlessen en ben studiebegeleider voor de bovenbouw-leerlingen.

Mijn hobby’s zijn fotograferen, skeeleren/schaatsen, muziek maken, zingen en natuurlijk het boerderij-leven (dieren).

Naast mij werkt mijn vrouw als studiebegeleider van de onderbouw-leerlingen. Zij is erg creatief en voor haar hobby maakt en doet ze allerlei “crea-dingen”. Zij heeft onlangs de HBO-cursus studiebegeleider gevolgd bij Scheidegger/NCOI

Ook hebben wij regelmatig hulp van goede VWO-bovenbouw-leerlingen en HBO-studenten afhankelijk van de drukte en het aantal leerlingen.

We krijgen leerlingen van en heb goede contacten met het Voortgezet Onderwijs in de regio o.a. St. Jans, Pierson, D’Oultremont, Moller, Overlaet, Walewyc, Willem van Oranje. Ook vragen soms studenten van het MBO (Kw1C) en HBO (Avans) ons om bijles. Indien nodig hebben we contact met mentoren en vakdocenten van de leerling.

Wij zijn getrouwd en hebben 5 kinderen. Voorheen hielpen wij hen (uiteraard) ook regelmatig met hun huiswerk en proefwerken.

Wij verzorgen, naast de huiswerkbegeleiding, ook bijlessen, remedial teaching en examentraining.