Vlijmen/Drunen

Contact en Route

Voor meer informatie neem gerust contact op met:  

Lodewijk Vergroesen, Wolput 75, 5251 CE Vlijmen

E-mail: info@studieboerderij.nl evt. tel: 06.40-955.947 

Bij voorkeur per mail (i.v.m. de bijlessen/huiswerkbegeleiding) óf telefonisch van ma-vr vóór 15.00 u of ‘s avonds tussen 21.00 – 22.00 u. 


Locatie en bereikbaarheid:

Vlijmen (hoofdlocatie)

De Studieboerderij is gelegen aan de Wolput 75 aan de rand van Vlijmen. Er is daar een geschikte lesruimte. Deze locatie is ook goed en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Bus 136 stopt voor de deur (halte tunnelweg). Op deze locatie wordt huiswerkbegeleiding gegeven en worden de bijlessen verzorgd.

Per auto:  
Vanuit Den Bosch:
neemt u op de A59 afslag 43 (Nieuwkuijk/crematorium). Aan het eind van de afslag slaat u rechtsaf, u bevindt zich dan al op de Wolput. De Studieboerderij vindt u na 500 m aan uw rechterhand. 

Vanuit Drunen/Waalwijk: neemt u op de A59 ook afslag 43. Onderaan de afslag, op de rotonde, neemt u de 5e afslag. U rijdt onder de snelweg door. Direct de 1e rechts en u bevindt zich op de Wolput. De Studieboerderij vindt u na 500 m aan uw rechterhand.

Drunen (evt. nevenlocatie)

Bij voldoende belangstelling van leerlingen/ouders gaat ook de nevenlocatie in Drunen open. Deze is dan gevestigd in De Open Hof, Vennestraat 57 in Drunen.


Maak je route via Google maps.